Over Jenny & FoodSwitch

 FoodSwitch

Mijn aanpak kenmerkt zich door het praktische (mijn recepten met boodschappenlijst). Daarnaast zijn je gedachten ook heel belangrijk. Want als jij denkt dat je het toch niet volhoud dan zal dat oook gebeuren.

Door je dieper liggende gedachten in kaart te brengen krijg jij sturing over een nieuwe leven waarin je heel anders met eten om leert gaan. Hierdoor ga jij beter in je vel zitten, val je blijvend af en wordt je weer tevreden over je lijf.


Altijd op dieet!

Je gaat van het ene dieet naar het andere en die kilo's gaan maar niet weg. Je valt af en je komt daarna net zo hard weer aan. 


  • Op ieder feestje eet jij altijd alle lekkere hapjes
  • Je voelt niet of je honger of eetdrang hebt
  • Alle dieten gevolgt en nog niet op je ideale gewicht
  • Moe en gefrusteerd dat die kilo's er niet af gaan


Dan is het tijd om dit voor goed te stoppen en daar kan ik je bij helpen.


Ik heb elk dieet geprobeerd en alle boeken over dieeten gelezen. Als ik eindelijk 10 kilo was afgevallen dan zat het er in 6 maanden weer bij. Nu ik meer inzicht heb gekregen hoe mijn denken werkt heb ik meer in mijn leven veranderd dan alleen die kilo's die ik eindelijk kwijt wilde.

Clarabella

Wat kenmerkt mij

  • Ik hou van de uitdaging om de kracht, die ieder mens inzich heeft, naar boven te halen. 
  • Mensen die nu werkelijk een nieuw eetpatroon willen om welke reden dan ook help ik verder door ondermijnende gedachten definitief aan te pakken.
  • Ik werk graag met mensen die net iets verder durven te kijken en praktisch aan de slag willen gaan met het veranderen van hun eetpatroon. 
  • Ik help je met de aanpassingen, kennis en inzichten die je nodig hebt.
  • Ik heb ook mijn leerproces gehad en ben nu na ruim vijf jaar kankervrij zonder chemo en medicijnen. Niet onbelangrijk, geen gram aangekomen.
  • Verander je gedachten en je zal meer bereiken dan al die dieten die je gedaan hebt.


Vind ook jouw motivatie

Mijn Switch ging niet zonder slag of stoot. Ik kreeg te maken met borstkanker. Dat ik verkeerd at bleek uit de boeken die ik ben gaan lezen over voeding en kanker. Het was belangrijk om slank te blijven voor mijn gezondheid. Nou was ik enorm gemotiveerd. 

Ik weet waarom ik het wil doen. Niet om die mooie jurk weer aan te kunnen of om er een paar kilo af te krijgen. Nee, ik had de dieper liggende motivatie te pakken. Ik wilde leven. Leven zonder beperkingen, klachten en kwaaltjes en zonder kanker. 

Ik had de knop gevonden om mijn eetpatroon om te gooien.


Volg je gedachten

Hierdoor ben ik mijn gedachten gaan volgen en ben ze gaan veranderen. Zeker die van loesje heeft mij zeer geholpen zeker met alles wat ik moest veranderen. Ook heb ik dit krachtige middel ingezet om mijn bedrijf op te zetten. 

Na jaren als kok gewerkt te hebben ben ik mij gaan omscholen naar gewichtsconsulente en voedingsdeskundige. 

Ik ben de meditatie van Dr. Joe Dispenza gaan volgen en heb een cursus R.E.T. Rationeel Emotieve Therapie gevolgd zodat ik jou beter kan begeleiden in je proces.


Jenny in de Media

Bij Max tv

Ik was nog maar net begonnen met mijn bedrijf toen Max TV mij vroeg voor een kort kookfilmpje.

Debut in Live & Cooking

Ik werkte als 'Kok in de Kunst'. Dat was aanleiding voor RTL 4 om mij te vragen voor hun programma.

Wil je nog meer over mij weten...

Ik kon niet koken en niet zeilen...

Mijn koks- carrière is begonnen op een zeilschip van 28 meter lang. Rond mijn 30e belandde ik op een groot zeiljacht in Zuid-Frankrijk, waar ik kookte voor de eigenaar, de bemanning en gasten. Ik kocht daarvoor vaak de verse vis, kreeft en schaaldieren in op de markt van bijvoorbeeld St. Tropez, maar ook in andere havenplaatsen op Madeira en de Azoren. Op de Azoren hebben we een film gemaakt over het leven van de potvis. 

Ja, dat ben ik achter het enorme stuur.


Kok in de kunst

Eenmaal teruggekeerd uit de Méditerranée ging ik als kok bij de Haagse kunstenaarssociëteit Pulchri Studio werken. Ondertussen volgde ik een opleiding voor edelsmid en ging ik ook schilderen. Ook daarin kwamen de zeebewoners voor.