Lekker eten en toch op een gezond gewicht blijven?

Dat kan jij ook

Lekker

eten met deze seizoens recepten

Afvallen

en een sterk immuunsysteem opbouwen

Altijd

gezond blijven

Afvallen en gezond blijven, dat kan je leren

Eet je gezond én eet lekker!

  • Bereik je ideale gewicht
  • Simpele recepten met langzame koolhydraten
  • Met handige boodschappenlijst.
  • Je cholesterol waarden weer normaal
  • Goed tegen diabetes en hoge bloeddruk
  • De recepten zijn geschikt voor onervaren koks
  • Je past de recepten makkelijk aan naar je gezin
  • Je eet lekker met de seizoenen mee
  • Je eet meer groenten dus je wordt gezonder


Ik werk op dit moment aan mijn kookboek.

Het zal nog even duren voordat het uitkomt.


Over de recepten

De recepten zijn suikervrij, bevatten langzame koolhydraten en zijn vaak lactose arm, soms zit er geitenkaas bij. Veel vegetarische gerechten zijn er te vinden en als er vlees in zit dan is het kip of vis.

Het boek van FoodSwitch zorgt voor wekelijkse variatie en alle recepten staan voor je klaar met een boodschappenlijst, tips en weetjes over voeding.


Wat anderen zeggen over de recepten.

Ik eet gezond

Handig, want in drukke tijden wil ik best iets vers koken, maar heb ik weinig energie om te bedenken wat we nu weer zullen eten.


Wanda

Wekelijkse recepten

Erg leuk om wekelijks verrassende en nieuwe gerechten te krijgen. Handig met dat de boodschappenlijst erbij zit. Het hele gezin eet ook gewoon mee.

Ingrid

Erg gevarieerd

Zeer leerzaam, ik wist niet dat eten met de seizoenen zo veel mogelijkheden en variatie kan geven aan gerechten. Mijn man lust het ook!


Dineke

Meer snijden

De meeste recepten vonden we heerlijk en makkelijk klaar te maken. Veel hak-en snijwerk, maar met een paar goede messen is dit geen punt. We vinden het zelfs leuk om te doen.

Reneé

Eet met de seizoenen mee.

Koolhydraten

Snelle koolhydraten maken je dik. Groenten, gezonde vetten en eiwitten niet. Als jij die ongezonde koolhydraten blijft eten dan val je nooit af.  Maar wat ga je dan eten? Dat heb ik voor jou klaar staan. 


Meer groenten!

 Met veel meer groenten in je voeding ben je langer verzadigd en goede voeding is het allerbelangrijkste voor je gezondheid. Dan krijg jij weer de energie die je kan gebruiken om leuke dingen te doen.


Boodschappen!

Laat je boodschappen thuis bezorgen. Je hoeft alleen de inkooplijst in te voeren bij een van je favoriete supermarkt. Zet gelijk je andere boodschappen erbij dan heb je ook echt alles in huis.


Geen calorieën tellen

De recepten zijn niet voorzien van voedingswaarden, omdat ik  geen calorieën tel. Ik kies voor puur en onbewerkt eten met veel groenten. Dat is gezond en geeft je lang een verzadigd gevoel. Je eet geen lege calorieën meer, bij elke hap voed je jezelf. En dat zul je merken. Calorieën tellen is dan dus echt niet nodig.


95% van de mensen eet geen 250 g groenten per dag!

Daar wil jij toch niet bijhoren?

Wat het anderen heeft opgeleverd!

Geen diabetis meer

Diabetis komt in mijn familie voor. Wij aten ook veel snelle koolhydraten. Met deze recepten ben ik geen diabetis patient meer.

Agnes

Cholesterol is weer normaal

Ik geloofde eerste niet dat mijn cholesterol zou gaan dalen door anders te gaan eten. Na drie maanden was het gezakt naar normale waarden.

Aleksandra

Eerst even wennen

Wij moesten er eerst even aan wennen. Maar nu zijn de FoodSwitch gerechten een begrip in ons gezin.

Iene

100% tevredenheid garantie!

Niet goed geld terug. Wel binnen twee weken melden.