Hooikoorts klachten wat doe je er tegen?

Hooikoorts klachten wat doe je er tegen?

Hatsjie…

Als jij nu en voor altijd af wil van die medicijnen tegen hooikoorts, dan heb ik voor jou de oplossing. Of wil je de tien tips tegen hooikoorts eerst lezen… Daar wordt je ook niet vrolijk van.

Wil jij tien tips of één oplossing?

 

Verstopte neus, niesbuien, tranende en branderige ogen.

Sinds een paar jaar heb ik ineens last van hooikoorts. Geen idee hoe dat zomaar komt. Dus smeerde ik vasiline in mijn neus en met een nat lapje maakte ik mijn ogen schoon. De hele dag afgeleid door dat gekriebel in mijn neus.

Het beinvloed je hele doen en zijn. Je kan je minder goed concentreren, je zit uiteindelijk liever binnen met de gordijnen dicht.

Hooikoorts

De oplossing die mij van mijn hooikoorts heeft af geholpen!

Een combinatie van drie essentiele oliën bijelkaar. Dit zorgt ervoor dat ik geen last meer heb van hooikoorts. Zo simpel is het.

Het is puur natuur en gezond voor je zonder bijwerkingen.

Wil jij er van af stuur me een mail met je telefoonnummer en ik leg het je uit. 

Waarom aan de telefoon? Dan kan ik het namelijk gelijk voor je regelen zodat jij het snel inhuis hebt.

Dat is toch geweldig als je daar eindelijk vanaf bent zodat jij ook snel geen hooikoorts klachten meer hebt.

Wil je toch nog de tien tips lezen dat kan hoor scrol maar naar beneden.

Wat is hooikoorts

Hooikoorts is een reactie van het afweersysteem. Bij personen met hooikoorts reageert het afweersysteem ook op onschuldige stoffen zoals stuifmeel.

Hooikoorts komt voor bij 12% tot 28% van alle Nederlanders en Belgen, en zo’n 10% van de Westerse bevolking. Rond 1900 is hooikoorts erkend. Hooikoorts heeft niets met hooi of koorts te maken, de naam komt van de tijd waarin de klachten voorkomen: het hooiseizoen.

Vooruit hier de tien tips

10 tips tegen hooikoorts

  1. Kies de juiste medicijnen
  2. Begin op tijd met slikken
  3. Mijd pollen zoveel mogelijk
  4. Zoen veel
  5. Kies het juiste moment om te sporten
  6. Boek een strandvakantie
  7. Houd je huis pollenvrij
  8. Smeer vasseline in en rond je neus
  9. Houd je huisdieren schoon
  10. Niet wrijven, gebruik een washandje

De tien tips zijn van de dokterdokter.nl Dan kan je ze nog uitgebreid nalezen

Ga jij dit doen en helpt dat dan….

één oplossing om er voor altijd van vanaf te zijn!

Stuur mij een mail met je telefoonnummer en ik bel je ….

Waarom aan de telefoon? Dan kan ik het namelijk gelijk voor je regelen zodat jij het snel inhuis hebt.

Gezond eten is belangrijk voor jouw gezondheid

Jenny de Rooy

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren voor het eten van meer groenten. Ik hou van de uitdaging om de kracht, die ieder mens in zich heeft, naar boven te halen. Mensen die nu werkelijk een nieuw eetpatroon willen om welke reden dan ook help ik verder door ondermijnende gedachten definitief aan te pakken. Ik werk graag met mensen die net iets verder durven te kijken en praktisch aan de slag willen gaan met het veranderen van hun eetpatroon. Maak de Switch , ik help je graag verder.

Wat wordt jou eerste stap naar een gezonder eetpatroon? Laat je reactie hieronder achter.

 

Over de schrijver
Ik ben voedingsdeskundige, gewichtsconsulente en ik heb 25 jaar ervaring als kok. Ik geef trainingen en persoonlijke trajecten aan mensen die steeds weer terugvallen nadat ze zijn afgevallen. Mijn missie is om jou te helpen naar een gezond gewicht zodat je zelfverzekerder in het leven staat met een gezond en goed lijf.
Reactie plaatsen