Wereldkankerdag

Wereldkankerdag
Wereldkankerdag. Jaarlijks op 4 februari staat het in de aandacht. Ik hoop dat jij de dag nooit hoeft mee te maken dat je de diagnose krijgt. Voor mij nu 6,5 jaar geleden dat ik borstkanker kreeg. Tot op heden nog kankervrij. Mijn ervaringen en de manieren waarop ik met mijn proces ben omgegaan. Dat lees je in dit boek van Borstkankercoach Wanda Verhoeff. Zij helpt vrouwen met de diagnose borstkanker. Prachtig om dat te doen.

Hoe ik mensen help?

Ik ben FoodSwitch begonnen nadat ik zelf te maken kreeg met borstkanker. De impact van echt goede voeding voor je lichaam is heel belangrijk. Toen ik daar over ben gaan lezen wist ik wat mijn missie is in mijn leven. Dat is dus jou helpen hoe jij jezelf goede voeding kan geven. Gezonde voeding is zo belangrijk. Natuurlijk weet je dat maar hoe pas je dat nou echt goed in je leven. En dan nog de vraag wat is dat dan gezonde voeding. Wat de een een gezonde levenstijl vindt blijkt ineens toch niet zo goed te zijn. Dat had ik nou ook. Jarenlang dacht ik gezond te hebben gegeten, niets was minder waar.

Steeds weer terugvallen

Doordat er steeds meer mensen terugvallen nadat ze zijn afgevallen, ben ik mij daarop gaan richten. Want we willen wel maar hoe houd je het vol. Ik heb mijn drive wel gevonden na deze diagnose. Maar hoe ga jij dat nou doen? Daarom heb ik een training ontwikkeld en een community opgericht. Dus wil jij meedoen kijk dan even op deze link.
 

Hoe help je vrouwen met kanker?

Wanneer je met kanker wordt geconfronteerd, staat je wereld op zijn kop. De ziekte en de behandeling hebben niet alleen impact op je lichaam, maar is ook emotioneel en sociaal zeer ingrijpend.Wil jij ook vrouwen met deze ziekte helpen? Dat kan. Geef ze een steuntje in de rug door een donatie te doen.
Je krijgt voor je donatie ook wat terug.

Zoek je een borstkankercoach?

Borstkankercoach Wanda Verhoeff helpt vrouwen met de diagnose borstkanker. Op Valentijnsdag – precies 4 jaar na haar diagnose verschijnt haar boek ‘Borstkanker … en nu?!’. Dit boek gaat borstkankerpatienten helpen de regie over hun lichaam en leven te nemen. Zij reikt daarvoor zeven thema’s aan, waaruit je kracht kunt putten tijdens behandelingen en gedurende het ziekte- en herstelproces. Daarnaast vertellen zeven vrouwen in prachtige, persoonlijke verhalen hun ervaringen en de manieren waarop zij met hun proces zijn omgegaan.
 
Je kunt Wanda en alle borstkankerpatienten enorm helpen door via onderstaande link een bedrag te doneren. Iedere bijdrage is welkom! Het boek verschijnt weliswaar over 10 dagen, maar het streefbedrag dat nodig is voor de publicatie is helaas nog niet helemaal binnen. Dus draag een steentje bij en doneer!

Gezond eten is belangrijk voor jouw gezondheid

Jenny de Rooy

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren voor het eten van meer groenten. Ik hou van de uitdaging om de kracht, die ieder mens in zich heeft, naar boven te halen. Mensen die nu werkelijk een nieuw eetpatroon willen om welke reden dan ook help ik verder door ondermijnende gedachten definitief aan te pakken. Ik werk graag met mensen die net iets verder durven te kijken en praktisch aan de slag willen gaan met het veranderen van hun eetpatroon. Maak de Switch , ik help je graag verder.

Over de schrijver
Ik ben voedingsdeskundige, gewichtsconsulente en ik heb 25 jaar ervaring als kok. Ik geef trainingen en persoonlijke trajecten aan mensen die steeds weer terugvallen nadat ze zijn afgevallen. Mijn missie is om jou te helpen naar een gezond gewicht zodat je zelfverzekerder in het leven staat met een gezond en goed lijf.
Reactie plaatsen