Makkelijke recepten voor je kerstdiner

Makkelijke recepten voor je kerstdiner

Nagerecht kerstdinerMakkelijke recepten voor je kerstdiner dat willen we allemaal wel. Om je te helpen met de vraag: ‘Wat zet ik op tafel deze kerst?’ heb ik voor jou een gratis e-book gemaakt met mijn allerlekkerste kerstrecepten. En wist je dat je dan ook nog eens gezond en lekker kookt!

Gezond koken hoeft niet moeilijk en duur te zijn. Als je op de juiste manier boodschappen doet en de juiste tools in huis hebt kun je zo aan de slag! En laat ik die ook nog eens voor je klaar gezet te hebben! Je krijgt de boodschappenlijst en toollijst er gratis bij!

[phxoptin id=1481894315]

[tweetquote]Gezond koken is nog nooit zo makkelijk geweest [/tweetquote]

Als kers(t) op de taart krijg je van mijn nog een paar handige tips, hoe je het jezelf makkelijk kan maken tijdens de voorbereidingen voor jou heerlijke kerstdiner. Kerststress is wel het laatste wat je wil!  De kerstman zegt niet voor niets ‘ HO HO HO’ ;-)

Schrijf je in en krijg toegang tot mijn 14 meest waardevolle tips en het Kerst E-book.

Je ontvangt:

 • Mijn beste recepten waarmee jij je diner kan samenstellen
 • Basis boodschappenlijst
 • Must- have keuken tools
 • Standaard in huis ingrediëntenlijst
 • Hoe je een mooie tafel dekt
 • Voorbeeld draaiboek voor je kerstdiner
 • Tips voor slow cooking van een groot stuk vlees
 • Leuke kerst-weetjes

[phxoptin id=1481894315]

Lees ook mijn blog met 15 tips voor een geslaagd diner.


Challenge, ‘De geheimen van heerlijke groentegerechten

Om je te helpen start ik in januari 2017 een geheel gratis challenge

 •  Kom op je ideale gewicht
 •  Meer groente variaties leert kennen
 • Tijd bespaart met handige tips

Dit doe je simpel weg door een programma, die ik heb ontwikkeld en deze te volgen. In dit programma kook je met langzame koolhydraten en laat ik je veel groente variaties zien. Je kan mij ‘life’ zien koken en alle vragen stellen die je wilt in de besloten facebookgroep.

Geef je hier op voor deze gratis challenge en start 2017 gezond

[phxoptin id=1482054957]

Wist je dat volgens de statistieken van het voedingscentrum maar 5% van de mensen maar werkelijk die 250 g groenten per dag haalt!

Dus dat betekend dat er 95% van de mensen dus te weinig voedingsstoffen binnen krijgen. Zorg dat jij hier niet bij zit en maak de Switch!

Verander je eetpartoon en voel je weer fit en prettig in je lichaam! Bouw je immuunsysteem weer op en ga er met volle vreugd er tegen aan in het nieuw jaar!

Doe je mee?

Maak de Switch! Na al die heerlijke dagen, gaan we natuurlijk gewoon verder met gezond leven en daar help ik je graag mee.

Geef je hier op voor deze gratis challenge en start 2017 gezond

[phxoptin id=1482054957]

Deel dit  bericht op je facebook en help mij aan meer dan 300 mensen die met deze challenge mee willen doen.

Gezonde groet en hele fijne feestdagen,

jenny1Gezonde groet

Over de schrijver
Ik ben voedingsdeskundige, gewichtsconsulente en ik heb 25 jaar ervaring als kok. Ik geef trainingen en persoonlijke trajecten aan mensen die steeds weer terugvallen nadat ze zijn afgevallen. Mijn missie is om jou te helpen naar een gezond gewicht zodat je zelfverzekerder in het leven staat met een gezond en goed lijf.
Reactie plaatsen